Avond4daagse Zwolle

3 juni 2024 t/m 7 juni 2024

Informatie groepen

Hier vind u de laatste informatie voor het inschrijven van uw groep of school.

Een groep bestaat uit meer dan 10 personen. Bent u met minder, ga dan naar tabblad > Inschrijf informatie 2024 <.


Startnummers volgorde

Groepen, scholen en verenigingen kunnen zich vanaf 1 januari 2024  inschrijven via onze mail: info@zwolle-avondvierdaagse.nlMeer informatie staat vermeld in de brief die alle contactpersonen in december 2023 ontvangen. 

De startvolgorde wordt bepaald aan de hand van alfabetische volgorde. Hierbij hanteren wij een roulatie systeem zodat elke school een keer vooraan of achteraan komt te lopen. U dient zich voor 30 april 2024 aan te melden om deel te nemen aan de roulerende alfabetische opstelling. De groepen, die zich na 30 april 2024 aanmelden, komen achter de opstelling die wij dit jaar hanteren. 

Klik op onderstaande link om de volgorde te vinden van de startnummers van de deelnemende groepen. Tevens is te vinden welke kleur/postcode u dit jaar heeft. Dit is bepalend voor uw startlocatie.

> Startnummers 2024 <

Voorinschrijving

Voorinschrijven kan op 2 manieren, in ons clubgebouw of online:

* Indien je in levende lijve op de voorinschrijfavonden wilt komen, dan kun je hier eventueel een formulier downloaden en opslaan in je eigen Excel. Hier kun je op aangeven welke medailles en hoeveel er nodig zijn. Wij hoeven niet de naam van elke deelnemer te weten. De startkaarten, diploma’s etc. kun je ophalen op de inschrijfavonden. Als er nog iets gewijzigd moet worden, kan dat eveneens op de betreffende avond geregeld worden. Zowel contant betalen als pinnen is mogelijk.

De voorinschrijf avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur in ‘Het Wandelhonk’ Veemarkt 35 - Zwolle. Deze zijn op donderdag 23 mei en dinsdag 28 mei 2024.

> Inschrijfformulier groepen <


* Online voorinschrijven kan via > deze link <

Als de betaling gedaan is kun je de bevestiging printen. De startkaart ligt vervolgens voor je klaar. Deze kan vast opgehaald worden tijdens de voorinschrijf avonden. Ook kun je vast de diploma's en afhaalbewijzen ophalen. Lukt dit niet dan ligt deze maandag 3 juni klaar op je startlocatie.

Indien er erge drukte op het startbureau is dan kun je op maandag meteen starten met wandelen. Na het wandelen kun je met dit bewijs een kaartje voor de 2e dag halen op het startbureau.

Per 26 mei 2024 15.00 uur is de mogelijkheid tot online voorinschrijving voor groepen gesloten.

Nieuwsbrieven

Hieronder de nieuwsbrieven die verstuurd zijn aan deelnemende groepen / scholen.

> 1e nieuwsbrief december 2023 <

> 2e nieuwsbrief april 2024 <