Avond4daagse Zwolle

3 juni 2024 t/m 7 juni 2024

Algemene informatie

​Aan alle wandelaars

Voor de 76e keer zal dit jaar in Zwolle de avondvierdaagse worden gehouden. Het organisatiecomité mocht in 2023 bijna 9000 deelnemers inschrijven en verwacht ook dit jaar weer een hoge opkomst.

Je kunt je in 2024 weer opgeven voor 5 of 10 kilometer. 

Hoe werkt het; 

Op de startlocatie van je postcode (zie tabblad startlocaties) is binnen in de kantine het startbureau. Hier kun je een kaartje kopen voor 1 dag of voor de hele week. Buiten op de velden start de wandelroute. Na afloop kom je weer binnen om je kaartje van die dag om te ruilen voor een kaartje voor de volgende dag. 

Op vrijdag ontvang je vervolgens de verdiende medaille.

Eigen risico

Iedere deelnemer loopt op eigen risico. Het organisatiecomité kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren/zoekgeraakte/gestolen goederen dan wel letsel in welke vorm dan ook. 

De organisatie zet tijdens de Avondvierdaagse verkeersregelaars in op gevaarlijke of drukke oversteekplaatsen. Het blijft wel zaak dat u zelf blijft opletten op het verkeer.

Zie ook het reglement.

Reglement

Procedure ivm weersvoorspellingen

De organisatie houdt dagelijks de website van het KNMI (http://knmi.nl/nederland-nu/weer/verwachtingen) nauwlettend in de gaten.

Regen is voor ons geen reden om een wandelavond af te gelasten (mits hevig en zware buien), maar dreigend onweer in voorkomend geval wel.

Om 17.00 uur komen wij met een up-date. Uiterlijk 17.30 uur zullen wij een definitief besluit nemen.  Dit zal ook direct via de website en facebook gecommuniceerd worden.

Veiligheid van de deelnemers staat bij ons voorop!