Avond4daagse Zwolle

20 t/m 24 mei 2019

Verkeersmaatregelen tijdens Avond4daagse

Startlocatie HFC Storica

In verband met de lessen die wij getrokken hebben uit de ervaringen van vorige edities, worden er – in overleg met de gemeente – maatregelen getroffen om de verkeersproblemen rond de startlocatie aan de Middelweg (omgeving sportvelden) zoveel mogelijk te beperken. Daarbij zullen o.a. de bermen langs de Middelweg niet meer gebruikt mogen worden om de auto te parkeren. Dit leverde gevaarlijke situaties op, voor zowel de weggebruikers als wel voor de onverwachts overstekende deelnemer(tje)s. Daarnaast worden er nog andere maatregelen getroffen om de doorstroming te verbeteren. Ook zal de wandelroute niet meer parallel lopen aan de Middelweg.

Door deze maatregelen kan men gedwongen worden om een andere richting te nemen zonder mogelijkheid om te stoppen op de Middelweg. Geef hier met z’n allen gehoor aan, want uiteindelijk bevordert dit de veiligheid van eenieder. Wees dus voorbereid op deze wijziging en vertrek tijdig van huis om op tijd op de startlocatie te komen, of…indien de mogelijkheid daar is, toch zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Startlocatie v.v. Be Quick ‘28

Het is dit jaar niet meer mogelijk om op het braakliggend terrein tussen de SLIGRO en het stadion te parkeren. Houdt er dus rekening mee dat de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid rond het stadion is. Dit is betaald parkeren!


Knelpunten route Berkum

Gezien de ervaringen van gisteren (maandag 20 mei), en de terechte opmerkingen over de route gaan we vandaag de knelpunten proberen op te lossen. De route wijzigen is nu echter niet mogelijk.


Muziekkorpsen

Dit jaar nemen er maar liefst 14 korpsen deel aan het defilé op vrijdag 24 mei. Dat wordt een extra feestelijke intocht langs de burgemeester Henk Jan Meijer.


Volgorde startnummers 2019

De startvolgorde van de groepen is bekend. Zie onderstaande link.


Nieuwsbrieven voor A4D 2019

Hier vindt u de nieuwsbrieven met alle informatie betreffende de Avond4daagse 2019.


Avond4daagse Zwolle

Nog even en dan is het zover, dan gaan er weer duizenden wandelaars op pad om uiteindelijk de felbegeerde Avond4daagse-medaille te behalen.