Avond4daagse Zwolle

20 t/m 24 mei 2019

Knelpunten route Berkum

Gezien de ervaringen van gisteren (maandag 20 mei), en de terechte opmerkingen over de route gaan we vandaag de knelpunten proberen op te lossen. De route wijzigen is nu echter niet mogelijk.

Voor wat betreft de fietstunnel Boerendanserdijk worden er hekken als afscheiding geplaatst tussen wandelaars en overig verkeer.

De reden(en) van de wijziging van de route hebben we verschillende - laten we zeggen - 'onjuist geïnformeerde' opmerkingen gelezen op deze pagina. De voornaamste reden heeft echter te maken met klachten en ontstane schade op de 'oude' route.
Uiteraard nemen wij de route van dit jaar mee in onze evaluatie, en gaan we er alles aan doen om volgend jaar een mooie en veiliger route uit te zetten.

Tot slot vragen wij begrip voor al onze vrijwilligers die deze week prima werk verrichten en ze ook als zodanig te benaderen, en wensen wij uiteraard alle deelnemers een mooi verdere verloop van de Avond4daagse.


Muziekkorpsen

Dit jaar nemen er maar liefst 14 korpsen deel aan het defilé op vrijdag 24 mei. Dat wordt een extra feestelijke intocht langs de burgemeester Henk Jan Meijer.


Volgorde startnummers 2019

De startvolgorde van de groepen is bekend. Zie onderstaande link.


Nieuwsbrieven voor A4D 2019

Hier vindt u de nieuwsbrieven met alle informatie betreffende de Avond4daagse 2019.


Verkeersmaatregelen tijdens Avond4daagse

Belangrijke verkeerswijzigingen/-maatregelen tijdens de eerste 2 dagen!


Avond4daagse Zwolle

Nog even en dan is het zover, dan gaan er weer duizenden wandelaars op pad om uiteindelijk de felbegeerde Avond4daagse-medaille te behalen.